Espanjan cupissa, Copa del Reyssä, nähdään kaksi El Clásicoa, kun Barcelona ja Real Madrid arvottiin vastakkain välierissä. TV näyttää molemmat Clásicot suorina livestream-lähetyksinä ilmaiseksi asiakkailleen.

LUE LISÄÄ VÄLIERIEN TOISESTA OSASTA (27.2.): REAL MADRID – BARCELONA

El Clásico on maailman suurin yksittäinen ottelu. Enempää ei juuri tarvitse avata Barcelonan ja Real Madridin välistä kamppailua, joka nähdään tällä kaudella sarjan lisäksi myös cupin puolella välierissä. Otteluparin voittaja etenee Copa del Reyn finaaliin, jossa vastaan tulee joko Real Betis tai Valencia.

Copa del Reyn välierien aikataulu:

1. osaottelut:

  • Keskiviikko 6.2. klo 22: Barcelona – Real Madrid
  • Torstai 7.2. klo 22: Real Betis – Valencia

2. osaottelut:

  • Keskiviikko 27.2. klo 22: Real Madrid – Barcelona
  • Torstai 27.2. klo 22: Valencia – Real Betis

Näin katsot Barcelona-Real Madrid -ottelun:

TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös riskittömän vedon 100€ asti. Minimitalletus ja riskitön veto on saatavilla jo 10€ panoksella.

El Clásico -livestream ohjeistus:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat riskittömän vedon 100€ asti). Minimitalletus ja riskitön veto on saatavilla jo 10€ panoksella.
3. Voit katsoa nyt Espanjan cupin El Clásicot ilmaiseksi.

Messi mukana, mutta pelaako hän?

Alkuviikosta Barcelonan leirissä oli huolta siitä pelaako Lionel Messi vai ei. Messi sai viikonloppuna La Ligan ottelussa Valenciaa vastaan pienen kolhun jalkaansa, mutta hän pelasi ottelun loppuun saakka. Messi teki Barcelonan molemmat maalit 2-2-tasapelissä.

Messin vamma ei ole kovin vakava, ja hänet nimettiin Barcelonan pelaavaan ryhmään Real Madridia vastaan. Päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi kuitenkin, että aikoo peluuttaa Messiä vain jos hän on kunnossa. Valverde sanoi, ettei halua ottaa riskiä loukkaantuneiden pelaajien kanssa.

Laittaako Vinícius isot tähdet penkille?

Viime kesänä Madridiin siirtynyt Vinícius Junior on ollut vahvassa vireessä viime aikoina. Realin päävalmentaja Santiago Solari on antanut luottoa 18-vuotiaalle laiturille, ja se on tuottanut tulosta. Viime viikonloppuna Vinícius iski uransa ensimmäisen maalin La Ligassa Alavésia vastaan.

Maalipuiden väliin osumisen lisäksi Vinícius on kunnostautunut ratkaisevien syöttöjen antajana. Nuorukainen on antanut tällä kaudella Copassa seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. Erityisesti Vinícius on löytänyt hyvän kemian ykköshyökkääjä Karim Benzeman kanssa ja voi hyvin olla, että tutkapari nähdään avauksessa myös Barcelonaa vastaan.

Silloin kaksi kolmesta tähtipelaajasta – Gareth Bale, Isco, Marco Asensio – joutuisi aloittamaan ottelun vaihtopenkin puolelta. Isco on Solarin alaisuudessa löytänyt itsensä useimmiten vaihtopenkin puolelta, mutta on mielenkiintoista nähdä nappaako oikean laiturin paikan Bale vai Asensio.

Joukkueuutiset

Real Madrid:

Real Madridin kokoonpanosta on varmuudella sivussa Jesús Vallejo sekä Luca Zidane. Pitkään loukkaantuneena ollut hyökkääjä Mariano Díaz teki paluun kentille viikonloppuna Alavésia vastaan ja onnistui heti myös maalinteossa pelattuaan 16 minuuttia ottelun lopusta. Real Madridilla ei ole pelikieltoja Clásicoon.

Real Madridin kolme parasta maalintekijää Copassa ovat Karim Benzema (4), Marco Asensio (3) ja Sergio Ramos (3). Katso Real Madridin kokoonpano Barcelonaa vastaan alta.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
📝 Our squad for tonight's #RMClasico in the Copa del Rey! #RMCopa

Barcelona:

Barcelonan riveistä ovat keskiviikkona poissa pitkäaikaispotilaat Samuel Umtiti sekä Rafinha. Lisäksi sivussa on kakkosmaalivahti Jasper Cillessen. Messin tilannetta seurataan hänen saatua pienen kolhun Valenciaa vastaan viime viikonloppuna.

Ousmane Dembélé on palautumassa pelikuntoon, mutta häntä ei nähdä vielä ainakaan keskiviikkona. Barcelonalla ei ole pelikieltoja tulevaan Clásicoon.

Barcelonan parhaat maalintekijät Copassa ovat Philippe Coutinho (3), Ousmane Dembélé (2) sekä Lionel Messi (2). Katso Barcelonan kokoonpano El Clásicoon alta.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
CONVOCATORIA
FC Barcelona 🆚 Real Madrid
#CopaBarça #ElClásico