Hyviä uutisia Kotkan jalkapalloilulle – valtuusto jyräsi kaupunginhallituksen esityksen yli

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Kotkan jalkapallopiireissä oltiin viime viikolla huolestuneita. Kaupunginhallitus oli päättänyt maanantaisessa kokouksessaan esittää valtuustolle Arto Tolsa -areenan talvikunnossapidon lopettamista. Lämmityksestä ja valaistuksesta luopumisella oli määrä tavoitella 55 000 euron vuosisäästöjä. Hallitus päätti kannattaa esitystä äänin 7-6.

Eilen maanantaina asia eteni Kotkan kaupunginvaltuuston käsittelyyn, ja kenties ennakko-odotusten vastaisesti hallituksen esitys äänestettiin komeasti nurin. Valtuusto päätti äänin 47-4, ettei Arto Tolsan Areenan talvikunnossapitoa lopeteta.

Tulos oli hämmästyttävän ylivoimainen ja kielinee pitkälti siitä, että futisväen yhteinen ponnistelu palkittiin. KTP ja neljä muuta alueen seuraa kun olivat yksissä tuumin vedonneet Kotkan päättäjiin, ettei talvikunnossapidosta luovuttaisi. Muutama hallituksenkin jäsen siis vaihtoi kantaansa äänestysten välillä.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliJuventus vahvisti sopimuksen – Aaron Ramseylle luvassa hirmupalkka
Seuraava artikkeliPSG pahassa pinteessä Man United -pelin alla – supertriosta pelikunnossa vain yksi