IFK Mariehamn tiedottaa kotisivuillaan tärkeästä jatkosopimuksesta. Seura on päässyt yhteisymmärrykseen keskikenttäpelaaja Amos Ekhalien kanssa vuoden 2019 kattavasta kontrahdista.

30-vuotias kenialainen tuo maarianhaminalaisille aimo annoksen kokemusta Veikkausliigasta, sillä hän on pelannut sarjassa 11 kauden aikana jo kaikkiaan 215 ottelua. Näissä Ekhalie on tehnyt 13 maalia.

Ekhalie on pelannut Suomessa ainoastaan IFK Mariehamnin riveissä tultuaan seuraan ensi kerran vuonna 2007. Kaudella 2013 Ekhalie käväisi ruotsalaisessa Eskilstunassa, mutta palasi sieltä jälleen seuraavaksi sesongiksi tuttuun ympäristöön Ahvenanmaalle.

[readmore from=Ekhalie-Amos]

– Amos on tämänhetkisessä joukkueessamme pelaaja, jolla on ylivoimaisesti eniten kokemusta IFK:sta ja Veikkausliigasta. Hän tarjoaa meille kokemusta ja vakautta. Amos on ollut mukana pitkään ja tietää prikulleen, mitä Veikkausliigassa pelaaminen vaatii. Hän aloittaa täällä jo 12. kautensa, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kuvailee.

– Tuntuu hyvältä, että Amos on joukkueessamme ensi kaudellakin, sillä meillä on pitkälti uusi pelaajaryhmä. Amos tuo joukkueeseen kaivattua jatkuvuutta.

Viime kaudella Ekhalie pelasi IFK Mariehamnin riveissä 22 veikkausliigaottelussa. Tilastoihin kirjattiin yksi maali ja yksi maalisyöttö.