Kuopion Palloseuran kanssa vuoden sopimuksen tehneen toppari Babacar Diallon viisumihakemus on hylätty, kertoo Ilta-Sanomat.

Diallo, 29, odottaa tällä hetkellä ratkaisua viisumiongelmaansa kotimaassaan Senegalissa.

– Babacar haki viisumia Ranskaan ja olisi tullut sieltä Suomeen. Hakemus hylättiin. Uskon, että asia vielä ratkeaa, mutta en osaa sanoa, miten kauan tilanteen ratkeamiseen menee, kommentoi KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara IS:lle.

Diallo pelasi KuPS:ssa jo vuosina 2015-2016. Hän on edustanut Suomessa myös FC Interiä. Hylätyn viisumihakemuksen takia hän ei pystynyt osallistumaan kuopiolaisten Turkin-leirille, joka alkoi keskiviikkona.

Leirille matkasi sen sijaan IS:n tietojen mukaan Huuhkajissakin pelannut puolustaja Kalle Taimi, joka on edustanut Veikkausliigassa FC Lahtea ja PS Kemiä. Polvileikkauksesta toipuvalla Taimella, 27, ei ole vielä sopimusta KuPS:n kanssa.