Manchester United maksoi José Mourinholle ja tämän taustaryhmälle kaikkiaan 19,6 miljoonaa puntaa, eli noin 22,2 miljoonaa euroa korvauksena joulukuussa annetuista potkuista. Luvut tulivat julki Manchester Unitedin julkaisemista taloustuloksista.

Unitedia kolmatta vuottaan valmentanut Mourinho sai potkut Liverpoolille kärsityn 1-3 -tappion jälkeen. Se jätti joukkueen jo 11 pisteen päähän Valioliigan neljännestä sijasta.

Mourinhon seuraaja Ole Gunnar Solskjaer voitti 10 ottelua ensimmäisestä 11 pelistään Unitedin valmentajana ennen kuin PSG aiheutti joukkueelle ensimmäisen tappion tiistaisessa Mestarien liiga -ottelussa.

55-vuotias Mourinho aloitti Unitedin valmentajana toukokuussa 2016. Hän johdatti joukkueen Liigacupin ja Eurooppa-liigan voittoihin. Tammikuussa 2018 portugalilainen allekirjoitti Unitedin kanssa kesään 2020 ulottuvan jatkosopimuksen.

Pikkurahan puutetta Mourinholla ei ole, eikä myöskään tekemisen puutetta. Hän nimittäin aloittaa seuraavaksi työt Venäjällä Mestarien liigan TV-asiantuntijakommentaattorina (lue lisää).

Mourinho asui koko Manchester United -pestinsä ajan luksushotellissa. Asuminen tuli maksamaan seuralle noin 600 000 euroa.