Juventus-pomo vahvisti kiinnostuksen Serie A:n maalipyssyyn: ”Ilmoitimme, että saattaisimme olla kiinnostuneita”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Juventus on tiedustellut Internazionalelta, olisiko argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi kiinnostunut siirtymään Bianconerin riveihin.

Icardin, 25, tulevaisuus Interissä on tällä hetkellä sumun peitossa. Inter otti viime viikolla kapteeninnauhan häneltä pois, eikä hyökkääjä ole pelannut kahdessa sen jälkeisessä ottelussa, tiettävästi nilkkavamman takia.

Argentiinalaiskärjen agentti ja vaimo Wanda Nara on sanonut, että Icardi ei halua lähteä Interistä, mutta huhujen mukaan seura olisi valmis luopumaan Icardista ennen seuraavan kauden alkua. Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta sanoi sunnuntaina, että seura haluaa vielä neuvotella Icardin kanssa jatkosopimuksesta.

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici kertoi Radio Rain haastattelussa, että Juventus on kysellyt Icardin perään. Kyseessä on hänen mukaansa normaalikäytäntö.

– Me pyysimme tietoa tilanteesta. Me halusimme tietää, mitä Icardi ajattelee pelaamisesta Juventuksessa.

– Me ilmoitimme heille (Interille), että Juve saattaisi olla kiinnostunut, jos Icardi vaihtaa seuraa. Jokainen seura tekee näin monien pelaajien kohdalla.

– Emme ole olleet viime aikoina yhteydessä Icardin agenttiin. Hän on Interin pelaaja, ja meillä on tärkeät kuukaudet edessä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!