Juventus kohtaa keskiviikkona Mestarien liigassa vieraskentällä Atlético Madridin. 31-vuotias Sami Khedira, jonka pokaalihistoriasta löytyy muun muassa maailmanmestaruus, Mestarien liigan voitto ja La Ligan voitto, joutui kuitenkin jäämään reissusta pois huolestuttavan syyn takia. Saksalaisella keskikenttäpelaajalla todettiin sydämen rytmihäiriö.

Khediraa ovat piinanneet kauden aikana useat pikkuvaivat, mutta tuorein ongelma on selvästi aiempia huolestuttavampi. Kausi on ollut erittäin rikkonainen, mutta viimeisessä neljässä Juventuksen ottelussa Khedira on ollut joukkueen avauskokoonpanossa, tehden Sassuoloa vastaan maalinkin.

Juventus tiedotti Khediran poisjäännistä tiistai-iltana kotisivuillaan. Seuraavaksi miehellä ovat edessä jatkotutkimukset sydänvaivan analysoimiseksi.

JuventusFC

@juventusfc
📝 I Bianconeri chiamati alla sfida di Madrid 🇪🇸

@SamiKhedira è rimasto a Torino per accertamenti ➡️ juve.it/4eNw30nL5Fs

#GETREADY #AtletiJuve #UCL

– Khedira oli hyvää vauhtia matkalla huippukuntoon. Olisimme voineet hyvin elää ilman tätä uutista, mutta myös muut keskikenttäpelaajamme ovat laadukkaita pelimiehiä, Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri kommentoi.

Cristiano Ronaldo Fans

@TheRonaldoTeam
Wishing a full and speedy recovery to @SamiKhedira 👊🏻👊🏻👊🏻 from @Cristiano Ronaldo and all his fans.

Ottelu Atlético Madrid-Juventus alkaa klo 22 ja on nähtävissä C Morella.