Kakkosen Cupin jatkajat lähestulkoon selvillä – pian pudotuspelien kimppuun

Suomen Cupin yhtenä karsintareittinä toimiva Kakkosen Cup on edennyt niin pitkälle, että kahdeksasta lohkovoittajasta seitsemän on selvillä. Viikonloppuna varmistui, että pudotuspeleihin jatkavat ainakin JIPPO, Gnistan, Hercules, FC Jazz, KaaPo, TamU ja Honka Akatemia.

Kahdeksas lohkovoittaja selviää, kun FC Espoo ja PKKU pelaavat keskinäisen ottelunsa. Ottelu piti pelata kaksi viikkoa sitten, mutta se jouduttiin siirtämään talvisten olosuhteiden vuoksi. Mikäli PKKU voittaa ottelun, mutta pienemmällä kuin yhdeksän maalin erolla, menee lohkon jatkopaikka Klubi 04:lle. FC Espoo jatkaa tasapelillä tai voitolla.

Herculesin jatkopaikka ratkesi niukasti, sillä se päätyi RoPS:n kakkosjoukkueen kanssa tasapisteisiin tismalleen samalla maalierolla. Lohkovoitto meni Herculesille keskinäisen ottelun perusteella.

Seuraavaksi Kakkosen kahdeksan lohkovoittajaa arvotaan pudotuspelipareihin. Pudotuspeleistä varsinaiseen Suomen Cupiin selviää kaksi joukkuetta. Ensimmäinen pudotuspelikierros pelataan seuraavan kahden viikon aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.