Konkariluotsilta terävä piikki Icardin pariskunnalle: ”Ei pukukopissa voida hyväksyä sellaista”

© Kuva: Getty Images

Italiasta putosi keskiviikkona pieni uutispommi, kun Internazionale päätti ottaa Mauro Icardilta kapteenin arvonimen pois. Myöhemmin samana päivänä selvisi, ettei Icardi ollut myöskään mukana torstaisen Eurooppa-liigan ottelun kokoonpanossa. Valmentaja Luciano Spallettin mukaan argentiinalaismaalitykki päätti itse olla lähtemättä mukaan Itävallan reissulle.

Icardilla on ollut tietynlaista ongelmapelaajan mainetta entuudestaankin, eikä viimeiselle tempaukselle riitä ymmärrystä myöskään konkarivalmentaja Fabio Capellolle. Muun muassa AC Milanin luotsina tunnettu Capello arvosteli suorasanaisesti sitä, kuinka näkyvän roolin Icardin agenttivaimo Wanda Nara on miehensä ratkaisuissa ottanut.

– Ei pukukopissa voida hyväksyä sitä, että kapteenin vaimo sanoo tiettyjä asioita, eikä kapteeni puolusta joukkuettaan, 72-vuotias Capello totesi Sky Sportille AS:n mukaan.

– Ei ole minkään arvoista tervehtiä tuomaria ennen peliä, jos kentältä poistuessa kapteeni löytyykin kotoa.

Capello ymmärtää täysin Inter-johdon reaktion Icardin oikutteluun.

– (Interin puheenjohtaja) Massimo Moratta halusi antaa selvän signaalin kaikille. Myös valmentajalle, joka oli vaatinut julkisesti Icardille jatkosopimusta, ja lisännyt siten jännitettä. Tämä on sopiva tie, ja muistuttaa Juventuksen tyyliä, Capello lisäsi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.