Lähde: Real Madrid antaa Chelsean valita kahdesta pelaajastaan, jos se saa Eden Hazardin

© Kuva: Getty Images

Huhut Eden Hazardin siirtymisestä Real Madridiin saivat viikolla uutta pontta niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin siitä, että Hazard totesi RMC:n tekemässä dokumentissa päätöksensä syntyneen. Vielä ei ole päätöksen julkistamisen aika, mutta monet tulkitsevat belgialaisen suunnittelevan kesällä maisemanvaihtoa seitsemän Chelsea-kauden jälkeen.

28-vuotiaan Hazardin sopimus Chelsean kanssa jatkuu kesään 2020, mutta lontoolaisseura ei varmasti halua ottaa riskiä supertähtensä menettämisestä ilmaiseksi. Siksi vaihtoehdot lienevät vain ja ainoastaan kesäsiirto tai jatkosopimus.

Daily Mailin tietojen mukaan Real Madrid on valmis tarjoamaan Hazardista 100 miljoonaa puntaa, eli noin 114 miljoonaa euroa. Summa on valtavasti korkeampi kuin 35 miljoonaa puntaa, jolla se irrotti viime kesänä Chelseasta Thibaut Courtois’n. Hazardin maanmiehellä oli niin ikään alkamassa sopimuksen viimeinen vuosi.

Courtois’n siirron yhteydessä Chelsea sai Realin pelaajista lainalle osto-optioineen Mateo Kovacicin, ja Daily Mailin mukaan nytkin kauppasummaa voitaisiin tinkiä mahdollisesti alaspäin pelaajavaihdokkaan avulla. Lehti ehdottaa, että Real voisi tarjota Chelsealle vaihdossa joko Iscoa tai Marco Asensiota osana kauppaa.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliHJK:n luottopelaajan ura jatkuu Israelissa
Seuraava artikkeliPitkäaikainen seuraikoni on jättämässä Napolin – asiantuntija nostaa esiin jo mitat täyttävän korvaajan: ”Ollut jopa parempi”