Lehti: Rangers sai Glen Kamaran pilkkahintaan

© Kuva: Juha Tamminen

Rangers maksoi Dundee FC:lle Glen Kamarasta 100 000 puntaa eli noin 115 000 euroa, kertoo Scottish Sun.

Huuhkajissa yhdeksän ottelua pelannut Kamara, 23, solmi tammikuun alussa Rangersin kanssa esisopimuksen ja hänen oli määrä siirtyä uuteen seuraansa vasta ensi kesänä, jolloin hänen ja Dundee FC:n sopimus olisi päättynyt.

Dundee FC:n manageri Jim McIntyre myönsi, että olisi kaikille osapuolille parhaaksi, jos Kamara siirtyisi jo tammikuun siirtoikkunassa. Dundee ja McIntyre halusivat vielä talvella lisää rahaa uusiin hankintoihin. Jos Kamara olisi lähtenyt vasta kesällä, Dundee ei olisi saanut hänestä siirtokorvausta.

Rangers ja Dundee FC pääsivät sopuun siirtosummasta ja Kamara liittyi siirtoikkunan viimeisenä päivänä Glasgow’n suurseuraan neljän ja puolen vuoden sopimuksella. Dundee FC sai kaipaamiaan varoja uusiin hankintoihin. Seura hankki siirtoikkunan viimeisenä päivänä viisi vahvistusta, ja tammikuussa yhteensä 11 uutta pelaajaa.

Jalkapallon siirtomarkkinoita seuraava Transfermarkt-sivusto arvioi tammikuun alussa Kamaran markkina-arvoksi 450 000 euroa. Rangers sai siis Suomen maajoukkuepelaajan halvalla, joskin on otettava huomioon, että hänellä oli alle puoli vuotta sopimusta jäljellä Dundeen kanssa.

Transfermarktin tilastojen mukaan Kamaran 115 000 euron siirtosumma on 142. suurin suomalaisesta maksettu siirtokorvaus.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliEspanjassa tehtiin naisten seurajalkapallon yleisömäärän Euroopan ennätys
Seuraava artikkeliSky: Valioliigajoukkue ei saanut haluamaansa puolustajaa – pelaajan seura ei vastannut puhelimeen