200 miljoonaa euroa on valtava summa rahaa. Toistaiseksi vain kuusi jalkapalloseuraa on pannut siirtomarkkinoilla sileäksi kyseisen summan yhden kesän aikana. Ensimmäisenä näin teki Real Madrid vuonna 2009, sitten perässä seurasivat Manchester City (2015 ja 2017), PSG (2017), Barcelona (2017), Chelsea (2017) ja viimeksi Juventus (2018).

Nyt saksalaislehti Sport Bild arvelee, että Bayern saattaa liittyä kyseiseen 200 miljoonan euron kerhoon tulevana suvena. Seuran puheenjohtaja Uli Hoeneß on jo flirttaillut median kanssa tulevilla siirtopommeilla. ”Tietäisittepä, mistä olemme jo ensi kautta ajatellen sopineet”, Hoeneß totesi medialle sunnuntaina.

Mistä osasista massiivinen 200 euron siirtopläjäys voisi sitten koostua? Varmaa on jo, että ranskalaispuolustaja Benjamin Pavard siirtyy Müncheniin VfB Stuttgartista. Pavardista Bayern maksaa 35 miljoonaa euroa.

Lähes yhtä varmana Sport Bild pitää sitä, että Pavardin maanmies Lucas Hérnandez siirtyy Atlético Madridista bundesliigajättiin. Lucasin hintalappu onkin sitten jo paljon massiivisempi, sillä toisesta maailmanmestaripuolustajasta Bayern joutunee pulittamaan peräti 85 miljoonaa euroa. Tämä on Hernándezin sopimukseen kirjattu ulosostohinta.

Lisäksi Bayernin uskotaan havittelevan nuoria saksalaisia Timo Werneriä ja Kai Havertzia. RB Leipzig ei ole onnistunut sitouttamaan Werneriä rahakkaista jatkosopimustarjouksista huolimatta, joten hyökkääjä voi olla matkalla Baijeriin – tuntuvaan hintaan totta kai.

[readmore from=Bayern-München]

19-vuotiaasta Havertzista Bayer Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler on ollut niin ikään haluton luopumaan, mutta asia voi muuttua, mikäli Leverkusen ei selviydy europeleihin. Sport Bildin mukaan Bayern on jo ollut yhteydessä Havertzin agenttiin. Havertzin hintalapuksi arvioidaan 65 miljoonaa euroa.

Haussa on myös uusi, nuori laitahyökkääjä. Ehdokkaina Sport Bild mainitsee Chelsean Callum Hudson-Odoin, Leverkusenin Julian Brandtin ja Lillen Nicolas Pépén. 23-vuotias ranskalainen on ollut Ligue 1:ssä hurjassa vireessä ja olisi luultavasti kolmikosta kallein.

Mikäli Bayern onnistuu siirtopyrkimyksissään, tullee se rikkomaan 200 miljoonan euron rajapyykin jopa helposti.