Man Unitedin legendapelaaja povaa Solskjærille vakipestiä: ”Muutoin seuraisi kapina”

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Manchester Unitedin legendapelaaja Gary Neville uskoo, että seuran kannattajien keskuudessa käynnistyy ”kapina”, jos väliaikaisluotsi Ole Gunnar Solskjær ei saa vakituista managerin pestiä itselleen.

Norjalaisvalmentaja Solskjær otti Unitedista väliaikaisen vetovastuun joulukuussa José Mourinhon saatua potkut. Hän on ollut Unitedin peräsimessä 14 ottelun ajan ja voittanut niistä 11. Toistaiseksi ainoan tappionsa hän kärsi Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Paris Saint-Germainia vastaan.

Sunnuntaina Manchester Unitedin kannattajat hoilasivat Solskjærin nimeä läpi ottelun, kun joukkue pelasi Liverpoolin kanssa Valioliigassa 0-0-tasapelin.

Nevillen mukaan norjalainen on ainoa oikea henkilö tehtävään.

– En usko, että sitä voi antaa kenellekään muulle, muutoin seuroisi kapina. Fanit lauloivat hänelle. Uskon, että se on nyt todella lähellä. En näe, että seura perääntyisi siitä, kommentoi Neville Sky Sportsille.

– Me opimme paljon seuran tunnelmasta toisella puoliajalla (Liverpoolia vastaan). Kolme kuukautta sitten kannattajat lauloivat ”Hyökätkää, hyökätkää, hyökätkää” ja tänään (sunnuntaina) he lauloivat Ole Gunnar Solskjærin nimeä koko toisen puoliskon ajan.

– Mieliala on muuttunut täysin. Se oli paras tunnelma, jonka olen nähnyt Old Traffordilla vuosiin, ja peli oli 0-0! Se olisi ollut uskomatonta, jos Manchester United olisi tehnyt maalin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!