Viime kaudella Suomen mestaruutta juhlinut PK-35 Vantaa ei saanut valitustaan läpi Urheilun oikeusturvalautakunnassa, vaan pelit jatkuvat ensi kaudella sarjaporrasta alempana Naisten Ykkösessä.

Urheilun oikeusturvalautakunta hylkäsi PK-35 Vantaan valituksen linsessikomitean päätöksestä jättää seura ulos Naisten liigasta. Lue aiheesta tarkemmin tästä. Näin ollen pelit jatkuvat ensi kaudella Ykkösessä.

Seura ilmoitti asiasta myös Twitterissä ja kertoi, että Ykkösen pelien lisäksi PK-35 Vantaa nähdään Mestarien liigassa. Pelaaminen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja Mestarien liigassa on harvinaista. Ulkomailla on nähty joitain tapauksia, joissa seura on pelannut esimerkiksi Eurooppa-liigaa ja maan toiseksi korkeinta sarjatasoa. Suomessa vastaavat tapaukset ovat olleet todella harvinaisia.

Muistatko sinä samanlaisen tapauksen Suomesta? ilmoita siitä meille toimitukseen vaikkapa Twitterissä (@SuomiFutis).

Lue PK-35 Vantaan twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

PK-35 Vantaa

@PK35Vantaa
Urheilun oikeusturvalautakunta on hylännyt liigalisessiä koskevan valituksen. Näin ollen PK-35 Vantaa pelaa alkavalla kaudella hallitsevana Suomen mestarina naisten Ykköstä. Sarjatasosta huolimatta PK-35 Vantaa osallistuu Suomen edustajana myös naisten Mestarien liigaan.