Steven Gerrard nappasi upeasti pelanneen Glen Kamaran puhutteluun ottelun jälkeen: ”Heidän pitää ravistella muita”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara jatkoi huippuotteitaan uudessa seurassaan Rangersissa keskiviikkoiltana, kun Kamaran entinen seura Dundee FC kaatui maalein 4-0. Rangers-luotsi Steven Gerrard otti Kamaran ja toisen keskikenttäpelaajan Ryan Jackin pieneen puhutteluun ottelun jälkeen, mutta hyvästä syystä.

Rangers tykitti 3-0-lukemat jo ensimmäisellä puoliajalla. Kamara laukoi Rangersin 1-0-voittomaalin jo neljännellä minuutilla, lue lisää tästä. Toisella puoliajalla Rangersin pelaamisen taso laski radikaalisti manageri Gerrardin mukaan.

Jermain Defoen 4-0-osuma 89. minuutilla oli entisen Liverpool-kapteenin mukaan ainoa ilonaihe toisella jaksolla. Gerrard otti keskikentällä 90 minuuttia uurastaneet Kamaran ja Jackin lyhyeen puhutteluun ottelun jälkeen.

– Se oli vain valmennusta heille kahdelle (Kamara ja Jack). He ovat keskikentän keskustassa, he ovat kaksi kapellimestaria ja heidän pitäisi kontrolloida pelin rytmiä, milloin mennä nopeasti ja milloin hitaasti.

– Jos he haluavat kehittyä ja nousta johtaviksi pelaajiksi, heidän olisi pitänyt vaatia toisilta pelaajilta enemmän toisella jaksolla, koska et voi antaa noin monen pelaajan tason laskea, Gerrard avasi keskustelua Jackin ja Kamaran kanssa ottelun jälkeen Daily Recordin mukaan.

Gerrard oli kuitenkin sitä mieltä, että Kamara ja Jack olivat toisella puoliskolla Rangersin parhaimmistoa.

– Mielestäni Glenin ja Ryanin taso ei pudonnut, he olivat ehkä ainoat pelaajat, joiden taso ei pudonnut. Joten ohje heille on se, että kun he aistivat samanlaista tulevaisuudessa, heidän täytyy mennä ravistelemaan muutamaa pelaajaa, koska se (tason lasku) ei ole hyväksyttävää, Gerrard ohjeisti.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!