Tähtihyökkääjä Icardin agenttivaimo tulisessa väittelyssä kulttipelaajan kanssa – ”Nyt riittää tämä potaska”

© Kuva: Getty Images

Internazionalen tähtihyökkääjän Mauro Icardin agentti ja vaimo Wanda Nara ajautui tuliseen väittelyyn kulttihyökkääjä Antonio Cassanon kanssa Tiki Taka -ohjelmassa.

Inter kertoi kaksi viikkoa sitten, että argentiinalaishyökkääjä Icardi, 25, ei ole enää joukkueen kapteeni. Hän ei ole sittemmin ollut kertaakaan Interin kokoonpanossa, tiettävästi polvivaivan takia. Icardi ei ole mukana myöskään huomenna perjantaina sarjaottelussa Cagliaria vastaan.

Huhujen mukaan Icardin ja Interin pitkittyneet jatkosopimusneuvottelut ovat viilentäneet osapuolten välit. Icardin edustajana neuvotteluissa toimiva Nara on useaan otteeseen kertonut, että he ovat uskoutuneita Interin kannattajia, ja puolustanut miestään julkisuudessa. Icardin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2021.

Monet ovat epäilleet, että Icardin polvivamma on vain keksitty tekosyy sille, ettei hän pelaa.

Omalla urallaan useissa selkkauksissa mukana olleen Cassanon mukaan Icardin tulisi pyytää Interiltä anteeksi.

– Miehesi tehtävä on palvella Interiä. Hänen on löydettävä keino selvittää ongelmat pukukopissa. Minä olen itse luonut monia ongelmia, se on vain ehdotus… Hänen on pyydettävä anteeksi, sanoi Cassano Naralle AS:n mukaan.

Nara närkästyi Italian maajoukkueen entisen hyökkääjän kommentista ja kiisti väitteet, joiden mukaan Icardin polvivamma on huuhaata.

– Nyt riittää tämä potaska. Hänen ei tarvitse tehdä mitään. Hän on pukukopissa joka päivä fysioterapeuttien kanssa. Kaikki tämä on draamaa, hän ei tehnyt mitään. Mauro on aina valinnut jäädä Interiin, kun hänen on pitänyt valita.

Cassano päätti keskustelun painottamalla sitä, kuinka tärkeä pelaaja Icardi on Interille.

– Interin on varmistettava, että he pääsevät Mestarien liigaan. He odottavat Icardia ja tarvitsevat hänen maalejaan. Jos Inter ei pääse Mestarien liigaan, siitä seuraa ongelmia ja ne ongelmat ovat myös hänen ongelmiaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.