Ajaxin tähtitoppari lepertelee nyt Juventuksen suuntaan – ”Italian puolustus ollut aina paras”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ajaxin 19-vuotias tähtitoppari Matthijs de Ligt vihjaa kiinnostuksestaan pelata Juventuksessa. Hollannin maajoukkuemies kehuu torinolaisseuran puolustasta maailman parhaaksi.

Myös Barcelona on ollut vahvasti kiinnostunut de Ligtistä.

– Pidän todella Giorgio Chiellinistä. Hän on yksi maailman parhaista puolustajista. Arvostan myös Leonardo Bonuccia. He ovat Euroopan parhaiden toppareiden joukossa, de Ligt kehui lehdistölle.

– He ovat molemmat minun kaltaiselle nuorelle pelaajalle esikuvia. Olen myös iloinen vertailuista Alessandro Nestaan Jaap Stamiin. He olivat huippupelaajia, mutta minulla on vielä pitkä matka saavuttaa heidän tasonsa.

– Nesta oli loistava puolustaja. Katselen myös videoita Franco Baresista ja Paolo Maldinista. Italian puolustus on ollut aina paras.

– Voisin hyvin siirtyä sinne. Mutta muitakin kiinnostuneita seuroja on. Keskityn nyt Ajaxiin, en tulevaisuuteeni. Agentti Mino Raiola pitää huolen siitä.

De Ligtin Ajax kohtaa Juventuksen huhtikuussa Mestarien liigan puolivälierissä. Hollantilaisseura pudotti jo puolustavan mestarin Real Madridin jatkosta.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!