Arsenalille huomattava helpotus vaikeaan Eurooppa-liigan tilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Arsenalin taival Europpa-liigassa ei ole sujunut lähellekään ongelmitta. Ensin se hävisi vierasottelunsa BATE Borisoville, mutta pystyi Emiratesilla kääntämään otteluparin edukseen.

Valko-Venäjältä tuli kuitenkin tappion lisäksi Gunnersin matkassa myös pelikielto, kun Alexandre Lacazette nappasi ottelussa turhautuneena suoran punaisen kortin. Joukkueen parhaisiin maalintekijöihin lukeutuvalle ranskalaiselle langetettiin kolmen ottelun panna, ja kun Arsenal onnistui tyrimään myös viime viikon vierasottelunsa Rennesiä vastaan, näytti tilanne todella pahalta.

Helppo se ei ole edelleenkään; ottelu Ranskassa päättyi lukemiin 3-1. Tänään julkistettu UEFA:n päätös helpottaa kuitenkin torstain isäntien asemaa. Lacazatten pelikiellosta tehty valitus on nimittäin osin hyväksytty, ja pelikielto lyheni kahden ottelun mittaiseksi. Tämä panna on jo kärsitty, ja 27-vuotias hyökkääjä on vapaa edustamaan joukkuettaan.

Lacazette on pelannut Arsenal-paidassa tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 37 ottelussa, ja viimeistellyt 14 täysosumaa.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta