Barca-ikoni empii kasvattajaseuraansa paluuta: ”He hankkivat tärkeitä pelaajia, enkä tiedä, olenko sellainen”

© Kuva: Getty Images

Argentiinalainen Javier Mascherano saavutti Barcelonassa kahdeksan kauden aikana seuraikonin maineen. Monipuolinen ja nöyrä työmyyrä ei noussut usein otsikoihin, mutta pyyteettömällä, näkymättömällä työllään hän teki muiden hommista helpompia. Barcelonassa Mascherano pelasi yhdessä myös Lionel Messin kanssa, ja tämä kaksikko oli yhdessä myös Argentiinan maajoukkueen avainpelaajia useissa tämän vuosikymmenen arvoturnauksissa.

34-vuotias Mascherano lähti Barcelonasta tammikuussa 2018, kun hän teki sopimuksen kiinalaiseen Hebei Fortuneen. Monet argentiinalaiset jalkapalloromantikot odottavat kuitenkin jo vesi kielellä, palaisiko El Jefecito vielä päättämään uraansa kotimaahan ja kasvattajaseura River Plateen.

Mascherano on kuitenkin vaatimatonta sorttia, eikö halua lupailla mitään.

– En halua olla sanojeni vanki. En tiedä, mitä voi tapahtua. Minulla on vielä vuosi sopimusta jäljellä Kiinassa. River on tänä päivänä seura, joka hankkii todella tärkeitä pelaajia, enkä minä tiedä, olenko tällä hetkellä sellainen, nöyrä Mascherano julisti Fox Sportsille.

– Tunnen yhä olevani pelaaja. Haluan jatkaa pelaamista, mutten voi puhua tulevaisuudesta. Yritän hoitaa sopimuksen loppuun asti Kiinassa, sillä olen sitoutunut tähän seuraan. Täytän kesäkuussa 35, mutta minulla on yhä pelihaluja. En kuitenkaan tiedä, sovinko Riverin nykyiseen profiiliin.

Mascherano on 147 A-maaottelullaan Argentiinan historian kokenein maajoukkuepelaaja. Hän aloitti pelaamisen River Platessa ja aloitti siellä ammattilaisuransa vuosina 2003-2005. Pian matka jatkui brasilialaisen Corinthiansin kautta West Hamiin, Liverpooliin ja sieltä edelleen Barcelonaan. Se, palaako Mascherano vielä päättämään uransa tuttuun River Plateen, jää nähtäväksi.

Lähde: Marca


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!