Portugalin maajoukkueen ja Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo loukkasi maanantaina jalkaansa EM-karsintaottelussa Serbiaa vastaan.

Ronaldo, 34, viestitti reilun puolen tunnin jälkeen vaihtopenkille, että hänen ottelunsa ei enää jatku. Hän oli juuri ottanut spurtin ja istahtanut sivurajalle. Ronaldo otti kapteeninnauhansa pois jo ennen kuin lääkintähenkilökunta tuli hänen luokseen.

Portugalin ja Ukrainan ottelu päättyi lukemiin 1-1.

Ronaldo ei ollut pelin jälkeen huolissaan vammastaan.

– En ole huolissani, tunnen oman kroppani. Sitä sattuu, tämä on jalkapalloa. Olen kunnossa, sillä tiedän, että palaan (kentälle) viikon tai kahden päästä, kommentoi hyökkääjä ESPN:n mukaan.

Kyseessä oli vasta Ronaldon toinen esiintyminen maajoukkueessa sitten viime kesän MM-kisojen. Hän siirtyi viime kesänä Real Madridista Juventukseen ja ilmoitti, ettei ole maajoukkueen käytettävissä.

– Olisin halunnut olla (Portugalin) muissa otteluissa. Siitä on kulunut kahdeksan kuukautta, koska tarvitsin omaa aikaa. Se oli iso muutos elämässäni, myös perheelleni ja lapsilleni. Vaihdoin seuraa, tarvitsin aikaa sopeutua.

– Kaipasin maajoukkuetta, mutta välillä meidän on ajateltava itseämme, ja se oli paras päätös.

LUE MYÖS: Portugalin valmentaja sanoo erotuomarin pyytäneen häneltä anteeksi: ”Rehellisyys ei auta minua”