Mestarien Liiga
FC Porto – AS Roma
Keskiviikko 06.03. klo 22:00

Porto sai mestarien Liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa kotiläksyjä, kun se joutui tunnustamaan AS Roman paremmakseen lukemin 2-1. Estádio do Dragãon vaativan kotiyleisön edessä olisi nyt siis pakkovoiton paikka, eikä puolustuksella ole varaa vuotaa.

Pelin edetessä kotijoukkue on pakotettu aktiivisempaan pelitapaan ja illan suurin kysymys on, kuinka AS Roma siihen reagoi ja kestääkö se paineen.

Porton kenraaliharjoitus meni mönkään

Lauantaina Porto pelasi Primeira Ligan kärkiottelun Benficaa vastaan ja kärsi ikävän 1-2 kotitappion. Kyseessä oli jo kauden toinen kotitappio – edelliset tulivat kaudella 2015-16. Katkeraksi häviön tekee se, että Benfica siirtyi Porton ohi sarjakärkeen.

Joka tapauksessa keskiviikon ottelu on Portolle yhtä tärkeä – halu on kova mennä Mestarien Liigassa päätyyn asti. Ensimmäisestä ottelusta puuttunut hyökkääjä Moussa Marega on nyt pelikunnossa.

AS Romalla iskun paikka

AS Roma sai selityksittä kuonoonsa Laziolta viikonlopun paikallispelissä. Joukkue ei muutenkaan ole viime aikoina täysin vakuuttanut, vaikka tulosrivi onkin melko maireaa luettavaa.

Romalla on joka tapauksessa yksi luokka tasoeroa Italian ehdottomaan kärkeen ja eteneminen Mestarien Liigassa kiillottaisi sen kilpeä kovasti. Tässä ottelussa se yrittää varmasti tehdä tulosta vastaiskuilla Edin Zdekon ja ensimmäisessä osaottelussa kaksi maalia leiponeen Nicolò Zaniolon johdolla.

FC Porto vs. AS Roma

Porto on pakotettu jossain vaiheessa aktivoitumaan ja ottamaan aloitteen käsiinsä. Pelistä voi näin tulla hyvinkin tapahtumarikas. Kello käy Roman eduksi ja se yrittää kontrata tilanteen itselleen edulliseksi. Romalle edes yksi vierasmaali olisi tässä todella suureksi avuksi jatkoon menoa ajatellen. Paineet ovat Portolla ja niiden käsittely ei aina ole helppoa. Pelivalintana tässä ottelussa on aasialainen tasoitus AS Roma +0.5 maalia kertoimella 1,95.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun FC Porto – AS Roma ja kohteeseen aasialainen tasoitusveto AS Roma +0.5 maalia. Jos AS Roma yltää ottelussa voittoon tai tasapeliin, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos FC Porto voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.