Italiassa seurattiin Espanjan esimerkkiä – nyt täyttyi Juventuksen stadion naisten pelissä, mukana myös suomalaisväriä

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Naisjalkapalloilussa on meneillään vahva kasvubuumi. Viikko sitten Espanjassa nähtiin seurajoukkuefutiksen naisten uusi euroopanennätys katsojaluvuissa, kun Atlético Madridin ja Barcelonan välinen naisten ottelu houkutteli Wanda Metropolitanolle 60 739 katsojaa. Tänä sunnuntaina vietettiin naisfutiksen juhlaa Torinossa, kun Juventuksen kotiareena Allianz-stadion täyttyi naisten Serie A:n kärkiottelussa Juventus-Fiorentina. Juventuksen naisjoukkue pelasi ensimmäistä kertaa vuonna 2011 avatulla Allianz-stadionilla.

Otteluiden välissä Englannin naisten Superliiga julkisti monivuotisen yhteistyösopimuksen Barclay’sin kanssa. Guardianin tietojen mukaan sponsorisopimuksen arvo on kolmen vuoden ajalta noin 11,7 miljoonaa euroa.

Serie A -ottelu päättyi Juventuksen voittoon maalein 1-0. Ottelun ainoan maalin viimeisteli tanskalainen Sofie Pedersen, joka kuvaili osumaa ”uransa tärkeimmäksi”. Juventus ansaitsi voittonsa kolisutettuaan pariin otteeseen myös maalipuita. Samalla se kasvatti etumatkansa sarjakärjessä neljään pisteeseen.

Juventuksen paidasa täydet peliminuutit pelasi myös Helmarien kokenut laitapuolustaja Tuija Hyyrynen.

Ottelun yleisömäärä oli kaikkiaan 39 000 katsojaa. Katsojilla oli peliin ilmainen sisäänpääsy.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliNäkökulma: Huuhkajien karsintataival sai taas lisää uskottavuutta – päät pystyssä kohti Armeniaa
Seuraava artikkeliAmsterdamissa naapurusten maalijuhlat – Saksa löysi yllättävän ratkaisijan