Juventus kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Ajaxin. Juventuksen pienoinen huolenaihe tällä hetkellä on se, saako Cristiano Ronaldo tuuletuksestaan pelikieltoa.

Ronaldo teki hattutempun Atlético Madridia vastaan ja johdatti joukkueensa kahdeksan parhaan joukkoon Mestarien liigassa. Ronaldon tuuletus herätti kuitenkin närää. Portugalilaistähti teki hyvin samankaltaisen tuuletuksen kuin Atlético-luotsi Diego Simeone ensimmäisessä osaottelussa.

Simeona sai ”cojones”-tuuletuksestaan 20 000 euron sakot, mutta ei toimitsijakieltoa. Juventuksen entinen pelaaja ja nykyinen varapresidentti Pavel Nedved oli melko varma siitä, että Ronaldo nähdään jo ensimmäisessä osassa Ajaxia vastaan.

– En pelkää sitä, että Ronaldo saisi pelikieltoa. Se oli ele, joka jäi kentälle. Hän purki tuntojaan sen jälkeen, kun Atlético-fanit parjasivat häntä niin paljon Madridissa ja sen jälkeen meidän stadionilla. En usko, että siitä tulee pelikieltoa, Nedved sanoi Sky Sport Italian mukaan.

Nedvedin mukaan Ajax osoitti vaarallisuutensa hallitsevaa mestaria Real Madridia vastaan.

– Olen arvontaan samalla tyytyväinen ja tyytymätön. Luvassa on kaksi kaunista ottelua. Pidin todella paljon Ajaxin pelaamisesta Real Madridia vastaan, joten meidän täytyy olla varovaisia.

Lähde: Football Italia