Arsenal onnistui torstaina kääntämään yhteismaaleissa 3-1-tappioasemansa 4-3-voitoksi, kun se oli Eurooppa-liigassa ranskalaisseura Rennesiä vahvempi 3-0-lukemin. Maaleista vastasivat kahdesti osunut Pierre-Emerick Aubameyang ja Ainsley Maitland-Niles.

Tulos oli merkittävä varsinkin Arsenalin maalilla torjuneelle Petr Cechille. 36-vuotiaan maalivahdin ura on päättymässä tähän kauteen ja jatkopaikan myötä hänen unelmiensa uranpäätös on yhä mahdollinen.

– Unelmani on yhä elossa. Unelmani on, että saan lopettaa pokaali käsissäni, Cech sanoi Arsenalin verkkosivuilla ottelun jälkeen.

– Tänään annoimme itsellemme ja minulle mahdollisuuden päättää tuolla tavalla. Tuohon on pitkä matka, mutta tällaisilla esityksillä, meillä on hyvät mahdollisuudet.

– Sanoimme ennen ottelua, että jos meidän on tarkoitus pudota, tulemme tekemään sen suuren esityksen seurauksena. Joskus voit esiintyä todella hyvin, tehdä kaiken oikein, mutta olla silti epäonninen ja pudota.

– Tänään me annoimme itsellemme mahdollisuuden. Teimme maalit tärkeillä hetkillä ja pidimme maalin puhtaana. Juuri tällaista tarvitsimme.