Kympin bulkkipaidoista tuunattiin peliasut maajoukkueelle – kapteeni syytti valmistajaa kunnioituksen puutteesta

© Kuva: Getty Images

Kuten hyvin tiedetään, on Venezuelassa ollut viime vuosina valtavia yhteiskunnallisia ongelmia, joista maa ei kovin hevillä jaloilleen nouse. Kansa sai epäilemättä iloa viime viikon perjantaina Argentiinasta otetusta 3-1 -voitosta, mutta maaliskuun toisessa harjoitusottelussa – epävirallisessa sellaisessa – Katalonia oli parempi maalein 2-1.

Gironassa pelatun Katalonia-ottelun jälkeen huomiota on herättänyt Venezuelan suurimpien tähtien tuohtumus sosiaalisessa mediassa. Venezuelassa on epäilemättä tällä hetkellä suurempiakin ongelmia, mutta silti jalkapalloijoiden kiukku on yksi osoitus lisää maan pulmavyyhdistä.

Venezuela vaihtoi äskettäin paitavalmistajansa Adidaksesta italialaiseen Givova-merkkiin. Givova ei kuitenkaan onnistunut toimittamaan Vinotinton pelaajille asianmukaisia varusteita aikataulun mukaisesti Katalonia-peliin. Kukin pelaaja sai treeneihin käyttöönsä vain yhden paidan ja yhdet shortsit, ja kuten kapteeni Tomás Rincónin ja Newcastlen Salomón Rondónin postaamista kuvista käy ilmi, olivat Katalonia-ottelussa käytetyt pelipaidat kaukana virallisista.

Givova oli saksinut Venezuelan paidoista pesulapun irti ja ommellut logon paidassa olleen Quechua-merkin päälle. Quechua tunnetaan ennen kaikkea retkeilyvarusteistaan.

– Givova, me vaadimme maksimaalista kunnioitusta maajoukkueemme pelipaidalle ja joukkueen jokaiselle jäsenelle. Se, ettemme saaneet teiltä pelipaitoja tälle päivälle ja kiinnittitte sen sijaan vain logon ostamiinne paitoihin, on säälittävää ja häpeällistä, Rincón kirjoitti Twitterissä.

Netin salapoliisit selvittivät nopeasti, että kyseessä olivat maastopyöräilypaidat, joita Quechua myy urheiluvälinekauppa Decathlonin kautta. Paitojen hinta on nettikaupassa vaatimattomat kymmenen euroa.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliSZ: Konkaripuolustaja jättää Bayern Münchenin
Seuraava artikkeliTOP 5: Tässä tulevat Veikkausliigan parhaat maalivahdit – suomalaiset edelleen harvassa