© Kuva:

Manchester City – Schalke: Cityn voittokulku jatkuu

Mestarien Liiga
Manchester City – Schalke
Tiistai 12.03. klo 22:00

Manchester City haki Mestarien liigan neljännesvälierän ensimmäisessä osaottelussa vaivoin voiton, sillä Schalke ei kuvia kumarrellut. Nyt Schalkella on kuitenkin iso vuori kiivettävänään, sillä juuri kukaan ei usko sen kääntävän tätä otteluparia edukseen. On hyvin mielenkiintoista nähdä, millä keinoilla Domenico Tedesco aikoo tämän tempun tehdä.

Manchester City – maailman paras?

Manchester City saattaa hyvinkin olla tällä hetkellä maailman paras seurajoukkue. Tällä on myös varjopuolensa – sekä UEFA että Valioliiga ovat aloittamassa tutkintaa, onko City rikkonut talouspuolella Financial Fair Play -sääntöjä. Seura on luonnollisesti kiistänyt kaikki asiaa koskevat väitteet ja huhut.

Kentän puolella City johtaa Valioliigaa ja on todennäköisesti menossa myös Mestarien Liigassa pitkälle. Tähän otteluun valmistaudutaan varmasti sataprosenttisella asenteella ja Schalken seitinohuetkin mahdollisuudet aiotaan torpata tylysti. Kokoonpano ei tule tässäkään ottelussa olemaan aivan paras mahdollinen, mutta kuten aiemminkin on todettu, penkiltä löytyy Laatua.

Schalke tuuliajolla

Schalke taisteli ensimmäisessä osaottelussa esimerkillisesti, mutta kotomaan liigassa kone on yskähdellyt pahemman kerran. Viimeisestä voitosta on jo aikaa ja kolmessa viimeisessä sarjapelissä on tullut täysin selityksittä kuonoon. Nollanelosella on ryhtiliikkeen paikka tai kohta karsintaviiva tulee liian lähelle. Schalkella on ikävähköjä ongelmia kokoonpanon kanssa. Lisäksi Mark Uth on hyllytetty ottelusta kurinpidollisista syistä.

Joka tapauksessa Cityä vastaan Schalkella ei ole muuta mahdollisuutta kuin rynnätä täysillä tulta päin. Pelin kuva tulee olemaan avoin ja Citylle tulee kaikella todennäköisyydellä makoisia paikkoja ottelun alkupuolelta lähtien. Jos näistä onnistutaan pian, peli voi revetä rumastikin. Kaikella todennäköisyydellä maaleja tullaan näkemään.

Vetosuositus

Yllekirjoittanut ei jaksa uskoa, että Schalke pystyy pistämään paremmallensa kampoihin. Vetosuosituksen pohjalla on olettamus, että jossain vaiheessa toivo ja bensa loppuvat – ja loppu ei välttämättä ole Schalken kannalta kaunista katsottavaa. Vetosuositus on Man City -2.5 maalia kertoimella 2.02.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Manchester City – Schalke ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus – Manchester City -2,5. Jos Manchester City voittaa ottelun vähintään kolmella maalilla, saat 202 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Cityn voitto on enintään kaksi maalia tai Schalke yltää tasapeliin tai voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.