Pikkuhuuhkaja täpinöissään perjantain murskavoitosta – ”Meillä on kansainvälisen tason pelaajia”

© Kuva: Juha Tamminen
Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Suomen U21-maajoukkue hämmästytti perjantai-iltana murskaamalla Norjan harjoitusmaaottelussa 11 maalin näytöksessä. Pikkuhuuhkajat täräytti taululle historialliset 8-3-numerot (lue lisää).

Mikael Soisalo pelasi poikkeuksellisessa ottelussa Suomen oikealla laidalla. Zulte Waregemin laituri uskoo, että perjantaina joukkueella osui kaikki kohdalleen.

– Saimme käytettyä hyökkäyspelaajiemme potentiaalin. Korkealta lähtevä prässipeli toimi ja meillä on kansainvälisen tason pelaajia. Hyvänä päivänä tulos voi olla tuollainen, Soisalo kehui Palloliiton sivuilla.

Soisalo pääsi syöttämään itse murskatalkoissa yhden Suomen maaleista. Pelissä tehokkaimmaksi nousi joukkueen kärkipelaaja Benjamin Källman, joka viimeisteli hattutempun.

-.Minulla on mahtava fiilis siitä, että ”Beni” teki hattutempun. Hän on hyökkääjämme ja hänelle paikat kuuluvatkin tulla. Minäkin sain paljon onnistumisia. Luulisin, että jos U21-tasolla tekee näin hyvän tuloksen, niin moni scouttikin pelin huomioi, Soisalo iloitsi maajoukkuetoverinsa onnistumista.

Pikkuhuuhkajat kohtaa Marbellan leirin toisessa harjoituspelissään maanantaina Bulgarian.

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliEnsimmäinen kohtaaminen Sergio Ramosin kanssa kumosi norjalaispelaajan ennakkoluulot – ”En muista kohdanneeni yhtä mukavaa puolustajaa”
Seuraava artikkeliKuPS hankki Huuhkajissakin nähdyn puolustajan