Por favor, älkää leikatko tätä pois – Sergio Ramos kuvasi dokumenttia kesken oman joukkueen romahduksen

© Kuva: Getty Images

Tiistaina 5.3. pelattiin Mestarien liigan ottelu, josta tullaan puhumaan vielä vuosienkin päästä. Real Madridin kolme kautta kestänyt valtakausi Mestarien liigassa katkesi karulla tavalla, kun selkeä altavastaaja Ajax haki Santiago Bernabéulta 4-1 -vierasvoiton (lue lisää).

Real Madrid joutui – tai pääsi, koska halusikin niin – otteluun ilman kapteeniaan Sergio Ramosta, joka otti otteluparin avausosassa tahallisen varoituksen korttitilinsä nollatakseen. Ramos seurasi siis oman joukkueensa täydellistä nöyryytystä parhailta paikoilta Santiago Bernabéun VIP-aitiosta, joka on vieläpä hänelle itselleen nimikoitu – aition tunnuksena kun on SR4.

Erikoisen Ramosin ottelunautinnosta tekee se, että samaan aikaan, kun Los Blancosia vietiin kentällä, Ramos kuvasi aitiossa itsestään kertovaa dokumenttielokuvaa. Kamerat kuvasivat topparia ottelun aikana elokuvaan, joka on määrä julkaista tulevana kesänä. Dokumentin tuottaa Amazon.

Moni varmasti toivookin nyt, ettei tiistai-illan tallenteita missään tapauksessa vain leikata dokumenttileffasta pois, sillä ottelusta tuli lopulta varsin ikimuistoinen. Ramos tosin saattaa olla toista mieltä.