PSG:n kannattajat törttöilivät Lontoossa – bussista löydettiin puukkoja, nyrkkirautoja ja huumeita

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin kannattajien bussista löytyi aseita, ilotulitteita ja huumeita naisten Mestarien liigan ottelun yhteydessä torstaina, kertoo BBC.

Noin 50 PSG:n kannattajalta evättiin pääsy puolivälierävaiheen vierasotteluun Chelseaa vastaan.

Poliisi sai aamukahdeksalta ilmoituksen vandalismista Chelsean Kingsmeadow-stadionilla ja myöhemmin järjestyshäiriöistä Waterloon ja Wimbledon rautatieasemilla.

PSG:n kannattajat olivat matkustaneet bussilla yön yli Pariisista Lontooseen.

Paikallisen poliisin tiedotteen mukaan kannattajien linja-autosta löytyi puukkoja ja nyrkkirautoja sekä huumeita. Yksi henkilö pidätettiin huumeiden hallussapidosta ja muut matkustajat saatettiin alueelta pois.

Chelsean ja PSG:n välinen ottelu käynnistyi suunnitellusti paikallista aikaa 19.05. Chelsea voitti ottelun 2-0 Hannah Blundellin ja Erin Cuthertin maaleilla. Helmarien Adelina Engman istui koko ottelun penkillä. Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Ranskassa.

BBC:n tietojen mukaan Kingsmeadow’lla oli rikottu ovi ja stadionia oli töhritty graffiteilla. BBC:n toimittajan Jacqui Oatleyn mukaan PSG:n kannattajat saivat porttikiellon seuran miesten ja nuorten peleihin, mutta eivät naisten otteluihin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.