Real Sociedad – Levante: kotivoittoa kuitille

La Liga
Real Sociedad – Levante
Perjantai 15.03. klo 22:00

La Ligan kierros käynnistyy San Sebastianissa, jossa baskiseura Real Sociedad isännöi valencialaista Levantea. Kummankaan joukkueen taulu ei ole varsinaisesti kaunista katsottavaa ja parannettavaa totisesti on. Avaintekijänä tässä vetosuosituksessa on Levanten heikko puolustuspelaaminen, johon Pacó Lopez ei ole onnistunut saamaan millään ryhtiä.

Real Sociedad – kauas europaikat karkaavat

Imanol Alguacil palasi Real Sociedadin pääkoutsiksi joulukuussa, kun joukkueella oli loppuvuodesta huono jakso. Alkuvuosi menikin tulosten valossa maireasti, mutta viime viikkoina lunta on tullut tupaan. Varsinkin viime kierroksen ruma Sevilla -tappio halutaan varmasti unohtaa pian.

Sociedad ei pääse tähänkään otteluun aivan optimaalisella kokoonpanolla. Loukkaantuneiden listaan kuuluu mm. Willian José, Asier Illarramendi sekä Diego Llorente. Silti jalkeille saadaan ihan kelpo nippu ja Sociedad on kotikentällään selkeä suosikki.

Levante tappioputkessa

Levante on ikävässä tappioputkessa ja vaikka se on esiintynyt hieman numeroitaan paremmin, ei tämänhetkistä tilannetta voi pitää missään mielessä hyvänä. Pisteitä tarvitaan kipeästi, ettei joukkue joudu putoamistaisteluun. Liigan epävarmimpiin kuuluva puolustus antaa vain vastustajille kohtuutonta etua ottelusta toiseen.

Tässä ottelussa Levanten kokoonpano-ongelmat kohdistuvat juurikin puolustuspäähän. Pacó Lopezin olisi saatava juuri puolustus paremmin säppiin, joten illasta ei ole odotettavissa helppo. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, sillä lupauksia paremmasta ei ole vielä 27 kierroksen jälkeen näkyvissä.

Vetosuositus

Pelin kuva tulee olemaan kaikella todennäköisyydella Sociedad -vetoinen. Levanten osaksi tullee jäämään puolustaminen ja vastaiskujen kyttääminen. Sociedadin laatu riittää tämänhetkisellä miehistöllä Levanten puolustuksen horjuttamiseen ja uskotaan myös tarvittavien osumien syntymiseen. Vetosuosituksena tähän otteluun onkin Real Sociedad voittaa ottelun kertoimella 1,88.

 

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Real Sociedad – Levante ja kohteeseen Real Sociedad voittaa ottelun. Jos Real Sociedad voittaa, saat 188 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Levante voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.