KuPS hankki Huuhkajissakin nähdyn puolustajan

© Kuva: Juha Tamminen
Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

että Veikkausliigan viime kauden pronssijoukkue KuPS on vahvistanut kokoonpanoaan oikealla laitapuolustajalla Kalle Taimilla. 27-vuotias Taimi siirtyy Kuopioon FC Lahdesta.

Taimi on ollut talvikauden aikana toipumassa viime kaudella kokemastaan loukkaantumisesta. Taimin kausi 2018 päättyi jo elokuun alussa, kun miehen polvi vääntyi ottelussa entistä seuraa PS Kemiä vastaan. Jalka leikattiin jo elokuun aikana. Taimi osallistui kuitenkin jo KuPS:n helmikuiselle harjoitusleirille Turkissa.

192-senttinen Taimi debytoi viime vuoden maaliskuussa Suomen A-maajoukkueessakin, ja teki saman tien Maltaa vastaan myös maajoukkueuransa avausmaalin.

Myöhäisherännäinen puolustaja on syntynyt Turussa, ja edustanut seurajoukkuetasolla myös SJK:ta, Kerho-07:ää, JIPPO:a ja PS Kemiä. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki vuonna 2016.

– Kalle tuo monipuolisuutta joukkueeseemme, sillä hän on hieman epätyypillinen laitapuolustaja, koska on pitkä ja ulottuva. Pelitavaltaan hän on moderni, koska pystyy tukemaan hyökkäyksiä, mutta on myös vahva puolustussuuntaan. Lisäksi hän on osoittanut sitkeyttä kuntoutusprosessissaan ja osoittanut halunsa kuulua joukkueeseen, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kommentoi seuran tiedotteessa.

Taimi ja KuPS solmivat yksivuotisen sopimuksen.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle KuPS - IFK Mariehamn 21.07.2019

Ilves vai HJK? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!