Sunnuntaina suomalaistähti Glen Kamara uransa suurimmassa ottelussa – kertoi sitä ennen minkälainen valmentaja Steven Gerrard on: ”Kiitos hänelle siitä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttämies saa nauttia seurassaan Rangersissa Englannin maajoukkueen entisen johtohahmon ja Liverpoolin pelaajalegenda Steven Gerrardin valmennuksesta.

Rangersilla on nimekäs joukkue, mutta Glen Kamara raivasi tiensä nopeasti vakioaloittajaksi ja pelaa isossa roolissa keskikentällä illasta toiseen.

– On mennyt hyvin, olen nauttinut. Toivottavasti saan pelata jatkossakin. Pitää vain jatkaa työntekoa, Kamara totesi Huuhkaja-tv:n haastattelussa.

Rangers on aivan eriluokan seura, kuin Dundee FC, jota Kamara edusti ennen siirtymistään Glasgow’hon.

– Seura on iso ja isot ovat odotukset. Haluat tietenkin tehdä hyvää työtä sellaisessa klubissa, Kamara toteaa.

Rangersin valmennusvastuun huhtikuussa 2018 ottanut Steven Gerrard pelasi todella komean uran Englannin maajoukkueessa ja Liverpoolissa hän pelasi itsensä seuralegendojen harvalukuiseen arvostettuun joukkoon. Managerina hän on vielä uransa alussa, mutta vakuuttanut Kamaran otteellaan.

– Mahtava manageri. Hän työntää sinua eteenpäin ja koettaa saada joukkueesta parhaan mahdollisen irti, Kamara kehuu.

Gerrard on entinen huippupelaaja ja varmasti siitä syystä ei yritä tunkea pelaajiaan liian tiukkaan rooliin, vaan antaa heille vapauksia.

– Olen saanut vapauden toteuttaa itseäni, kiitos hänelle siitä.

Kamara on viihtynyt Glasgow’ssa.

– Hyviä pelaajia, iso seura ja massiivinen fanipohja. Ei voi valittaa, Kamara hymähtää.

Seuraavaksi Kamara saa kokea ensimmäisen Glasgown jättiläisten kohtaamisen. Celtic isännöi Rangersia Old Firm -derbyssä sunnuntaina Celtic Parkilla klo 14.00. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.