Uefa ottaa Manchester Cityn talouspuolen syyniin

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Puolan vähintään kolmen maalin voitolla jopa 185 euroa!

Euroopan jalkapalloliitto Uefa aloittaa tutkinnan Valioliigan hallitsevan mestarin Manchester Cityn talouspuolesta.

Uefa tutkii, onko City rikkonut seuroja koskevia taloudellisia sääntöjä (Financial Fair Play). Tutkinta keskittyy ”lukuisiin väitettyihin rikkomuksiin”, jotka moni media on tuonut viime aikoina julki.

Uefa ei kommentoi tapausta tutkinnan ollessa käynnissä.

Euroopan jalkapallon kattojärjestö katsoi viimeksi vuonna 2014 Cityn rikkoneen taloudellisia sääntöjä. Tuolloin City sai noin 56,5 miljoonan euron sakon ja joutui nimeämään pienemmän joukkueen kauden 2014-15 Mestarien liigaan.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Puolan vähintään kolmen maalin voitolla jopa 185 euroa!