Italian maajoukkueen entinen hyökkääjä Filippo Inzaghi on kahden vaiheilla, kun AC Milan ja Lazio kohtaavat tänään lauantaina Serie A:ssa.

Inzaghi, 45, on Milanin seuralegenda pelattuaan Rossonerissa vuosina 2001-2012, mutta hänen pikkuveljensä Simone Inzaghi luotsaa Laziota.

Kummatkin joukkueet tavoittelevat paikkaa ensi kauden Mestarien liigaan. Milan on lauantain otteluihin lähdettäessä neljäntenä, viimeisellä Mestarien liigaan oikeuttavalla paikalla. Lazio on siitä kolmen pisteen päässä seitsemäntenä.

– Sydämeni jakautuu kahtia, joten toivon tasapeliä ja että molemmat joukkueet pääsevät Mestarien liigaan, kommentoi Inzaghi La Gazzetta dello Sportille.

– Ystäväni (Milanin päävalmentaja) Gennaro Gattuso ansaitsee päästä Mestarien liigaan. Sama koskee Leonardoa ja Paolo Maldinia sekä tietysti kannattajia.

– Veljeni Simone tekee uskomattomia asioita Laziossa, mitä tulee heidän tuloksiinsa ja tapaan, jolla he pelaavat jalkapalloa. Hän olisi ansainnut paikan Mestarien liigaan viime kaudella. Se on elintärkeä kohtaaminen, mutta häviäjä ei ole ulkona kisasta, sillä pelejä on vielä paljon jäljellä.