Eintracht Frankfurtin serbialaishyökkääjä Luka Jovićin isä, Milan, kertoi Bildin haastattelussa, että Barcelona on kiinnostunut hänen pojastaan.

Jović, 21, on pelannut tällä kaudella Frankfurtissa 38 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 24 osumaa ja antanut seitsemän maalisyöttöä. Hänen otteensa ovat huhujen mukaan herättäneet usean suurseuran kiinnostuksen.

Viime kuussa Barcelonan johtoportaan jäseniä oli seuraamassa Eintracht Frankfurtin ja Internazionalen välistä Eurooppa-liigan ottelua, jossa Jović iski maalin.

Pelaajan isän mukaan serbialaiskärki ei ole kuitenkaan halukas siirtymään La Ligan suurseuraan, vaan haluaa jäädä Frankfurtiin.

– Lukan perään on todellakin kyselty, myös Barcelonasta. Mutta hän ei ole kiinnostunut. Hän ei tiedä, saisiko hän peliaikaa siellä, kommentoi isä Milan.

– Hän haluaa päästä Mestarien liigaan Eintrachtin kanssa ja jäädä sinne.

Jović pelaa Eintracht Frankfurtissa lainalla portugalilaisesta Benficasta, mutta saksalaisseuralla on häneen osto-optio, jonka se on ilmoittanut käyttävänsä.

Frankfurt on Bundesliigassa neljäntenä, viimeisellä Mestarien liigan lohkovaiheeseen oikeuttavalla paikalla, kun kuusi kierrosta on pelaamatta. Eurooppa-liigassa se on edennyt puolivälierävaiheeseen, jossa se kohtaa Benfican.