Derbyvihollisuudet sivuun: Serie A -seurat pelaavat yhdessä alueen jälleenrakentamiseksi

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Genovan alueen Serie A -seurat Genoa ja Sampdoria tekevät poikkeuksellisen eleen auttaakseen paikallisia toimijoita. Kummankin seuran kotikenttänä toimivalla Stadio Luigi Ferrarisilla, eli Marassilla nähdään 27. toukokuuta todella eriskummallisia kokoonpanoja.

Hyvätekeväisyysottelussa nähdään toisella puolella kenttää joukkue, jonka pelaajisto kootaan Genoan ja Sampdorian tämän hetkisistä Serie A -nimistä. Vastaan asettuu seuroja aiemmin urillaan edustaneiden, edelleen aktiivisten pelaajien ryhmä.

Tempauksella tuetaan yrityksiä, joiden toiminta ajautui vaikeuksiin Morandin sillan sortuessa viime elokuussa. Turmassa menetti henkensä 43 ihmistä.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!