FC Haka kiinnitti yhdysvaltalaispuolustajan – ”Tuo monipuolisuudellaan laajuutta”

© Kuva: Juha Tamminen
Lyökö Kolumbia Argentiinan? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

FC Haka on tehnyt pelaajasopimuksen 21-vuotiaan yhdysvaltalaispuolustajan Noah Leongin kanssa. Leongin sopimus on yksivuotinen. Jo ennen sopimuksen allekirjoitusta Leong antoi Hakalle näyttöjä Pallo-Iiroja vastaan pelatussa harjoituspelissä.

Leong on pelannut aiemmin San Francisco Donsin yliopistojoukkueessa. Viime syyskaudella Leong teki Donsille 13 ottelussa kaksi maalia ja syötti yhden.

– Leong ei ole vielä valmis pelaaja, mutta tuo monipuolisuudellaan laajuutta puolustukseemme. Hän pystyy pelaamaan sekä topparina että laitapakkina, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kuvailee Kaliforniassa syntynyttä suojattiaan.

Lyökö Kolumbia Argentiinan? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!