League One
Fleetwood – Sunderland
Tiistai 30.04 klo 21:45

Myös Englannin alemmat sarjat lähestyvät loppuaan. Joitakin sarjatason vaihdoksia on jo varmistunut ja vielä pelataan viimeiset pelit alle ennen playoff-pelejä. Kolmannen sarjatason League Onessa pelataan tiistaina rästipelejä ennen viimeistä varsinaista sarjakierrosta.

Perinteinen Koillis-Englannin suurseura Sunderland putosi katastrofaalisesti viime kauden päätteeksi League Oneen. Kausi alemmalla tasolla on sujunut varsin hyvin – tilillä on vain kolme tappiota. Kuitenkin suunnaton tasapelien määrä on jättämässä Jack Rossin joukkueen rannalle suoran nousun suhteen ja nousua haetaan kaikella todennäköisyydellä playoff-kierroksilta. Jos tiistaina Fleetwood kaatuu vieraissa, teoreettiset mahdollisuudet suoraan nousuun säilyvät.

Fleetwood on pelannut aivan kelvollisen kauden ja löytyy tällä hetkellä sarjataulukon puolesta välistä. Pelattavaa on siis enää kunniasta. Käytännössä tämä on näkynyt viime kierroksilla hyvin keskinkertaisena suorittamisena – viimeisestä viidestä ottelusta ei ole voittoja herunut. Mutta rooli se on kiusantekijänkin rooli. Valioliigasta tutun Joey Bartonin manageroima Fleetwood on ollut tällä kaudella hyvä kotijoukkue.

Vetosuositus

Sunderland on joukkueista kiistatta parempi ja motivaatioetukin sillä on. Koko kauden helmasynti, tiukkojen otteluiden kääntäminen voitoksi on kuitenkin määrittänyt joukkuetta liiaksi ja tarvittavat pisteet ovat jääneet ottamatta. Ei vieraita voi tässäkään ottelussa pitää 50% suosikkiaseman väärtinä. Lyödään siis vetoa sen puolesta, että Fleetwood yltää ottelussa pisteille. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Fleetwood +0.5 kertoimella 1,94.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Fleetwood – Sunderland ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Fleetwood +0.5. Jos Fleetwood voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 194 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Sunderland voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.