Glen Kamara sai ensimaistiaisensa Skotlannin suurderbystä: ”Toivottavasti pääsen pelaamaan monia tuollaisia pelejä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien Glen Kamara sai kokea ensimmäistä kertaa Skotlannin seurajalkapallon suurimman ottelun eli Old Firmin, kun hänet vaihdettiin sunnuntaina Rangersin keskikentälle ottelussa Celticiä vastaan.

Tammikuussa Rangersiin siirtynyt Kamara, 23, pääsi kentälle 79. minuutilla. Ottelu oli tuossa vaiheessa tasatilanteessa 1-1, mutta hetkeä myöhemmin James Forrest ratkaisi pelin Celticin hyväksi.

Rangersin seuraava sarjaottelu on keskiviikkona Heartsia vastaan, joten katseet on käännettävä jo tulevaan, vaikka derbytappio painaa tuoreena niskassa.

– Tietenkään ikinä ei halua hävitä pääkilpailijalleen. Sellaiset pelit on vain voitettava. (Joukkueen) mieli on ollut hieman maassa, mutta meidän pitää keskittyä seuraaviin otteluihin, kommentoi Kamara lehdistötilaisuudessa.

– Jätkät taistelivat hyvin. Minusta me pelasimme hyvin ja meidän olisi luultavasti pitänyt saada enemmän ottelusta, mutta emme saaneet, joten meidän on nostettava leukamme ylös ja keskityttävä seuraaviin peleihin.

– En aloittanut ottelua, mutta kentälle pääseminen oli mahtava tunne. Toivottavasti pääsen pelaamaan monia tuollaisia pelejä.

Kamaran mukaan vastaavat ottelut ovat hyväksi hänen kehitykselleen.

– Se on iso juttu. Stadionilla oli hullu tunnelma, ja se oli iso kohtaaminen, joten voin käyttää tuota kokemusta hyväkseni tulevaisuudessa.