IS: HIFK värväsi lisää ulkomaalaispelaajia – tanskalaisseura vahvisti lainasiirron

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan täksi kaudeksi palannut HIFK vahvistuu kahdella uudella ulkomaalaispelaajalla. Ilta-Sanomien tietojen mukaan tähtipaitoihin siirtyvät gambialainen Foday Manneh ja egyptiläinen Maher El Said (IS:n koko juttu luettavissa täältä).

19-vuotias kärkimies Manneh siirtyy HIFK:hon kesäkuun loppuun ulottuvalla lainasopimuksella Tanskan Superliigan seurasta Vejle BK:stä. Vejle on jo vahvistanut Mannehin siirron kotisivuillaan.

– Foday Manneh on lainattu suomalaiseen HIFK:hon, jossa me toivomme hänen saavan lahjojensa oikeuttamaa peliaikaa korkeimmalla suomalaisella sarjatasolla. Foday on treenannut ja pelannut seuran alle 19-vuotiaiden joukkueessa saavuttuaan Vejleen viime kesänä, ja on tehnyt useita maaleja. Lainapestin tavoitteena on, että hän saa kokemusta aikuisten peleistä ja tulee valmiimpana takaisin Vejleen, Vejlen tekninen johtaja Jacob Krüger kommentoi.

Manneh teki syyskaudella Vejlen alle 19-vuotiaissa sekä reservijoukkueessa pelaamissaan 11 ottelussa neljä maalia ja syötti viisi.

28-vuotiaan Maher El Saidin kanssa HIFK on Ilta-Sanomien mukaan tehnyt yksivuotisen sopimuksen. El Said on pelannut kotimaansa Egyptin lisäksi Jordaniassa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HIFK - Ilves 23.08.2019

Edellinen artikkeliNyrkit viuhuivat Bayern Münchenin treeneissä – riitapukareita vaikea saada toistensa kimpusta
Seuraava artikkeliFC Haka kiinnitti yhdysvaltalaispuolustajan – ”Tuo monipuolisuudellaan laajuutta”