Jarolle jälleen kova vahvistus Meksikosta

© Kuva: Pekka Mäntylä

Meksikolaishyökkääjä Jahir Barraza siirtyy kauden 2019 kattavalla lainasopimuksella Jaroon kotimaansa pääsarjaseura Atlasista.

Barraza, 28, on pelannut Atlasissa 102 virallista ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 22 maalia. Hän kävi vuoden alussa lyhyesti lainalla yhdysvaltalaisessa San Antonio FC:ssä, mutta on muuten viettänyt koko uransa Meksikossa, jossa hänellä on tilillään yli 200 virallista ottelua ja 50 maalia. Meksikon U23-maajoukkueessa hän on pelannut viisi ottelua tehden niissä yhden maalin.

Sopimus Pietarsaareen syntyi parin viikon testijakson jälkeen.

– Tuntuu todella hyvältä olla Jarossa. Olen erittäin sitoutunut tähän joukkueeseen, joka antoi minulle mahdollisuuden pelata Meksikon ulkopuolella. Tulen aina antamaan itsestäni kaiken mahdollisen auttaakseni joukkuetta, Barraza kommentoi Jaron tiedotteessa.

– Haluan vakuuttaa valmennuksen ja seuran omistajat. Haluan tehdä mahdollisimman paljon maaleja ja auttaa joukkuetta voittamaan sarjan.

FF Jaron kannattajien perustama PunaValkoinen Perhe ry on ollut taloudellisesti tukemassa Barrazan hankintaa.

Hän on jo kolmas meksikolainen pelaaja Jaron joukkueessa. Helmikuussa ryhmään liittyi 32-vuotias keskikenttäpelaaja Luis Robles, joka on pelannut Meksikon pääsarjassa yli 280 ottelua, ja viime vuonna seuraan siirtyi 29-vuotias laitapuolustaja Dárvin Chávez, jolla on tilillään lähes 150 ottelua kotimaansa liigatasolta.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!