KuPS:in pelaajalta hieno ele pelin jälkeen – ”Näin hitailla jaloilla joskus on pakko taklata”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajissakin nähty keskuspuolustaja Juho Pirttijoki osoitti hienoa urheiluhenkeä sunnuntaisen FC Lahti-KuPS -ottelun jälkimainingeissa. Ottelu päättyi 3-3, ja lisää pelistä voi lukea täältä.

Taistelun tuoksinassa peräti kolme pelaajaa joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. KuPS:lta loukkaantui brassikärki Lucas Rangel, ja kotijoukkueelta ruotsalaishyökkääjä Erik Törnros ja konkari Pekka Lagerblom. Törnrosin loukkaantuminen johtui Pirttijoen taklauksesta, mutta suomalaisnuorukainen paikkasi tilanteen reilun pelin oppikirjan mukaisesti – lähettämällä Törnrosille pahoitteluviestin. Törnros julkaisi tekstarien vaihdon Twitterissä.

– Terve Erik! Halusin vain lähettää sinulle viestin, koska en nähnyt sinua pelin jälkeen, Pirttijoki kirjoitti englanninkielisessä twiitissään.

– Toivon, ettei syy kentältä poistumiseesi ollut taklauksessani, mutta jos oli, haluan pyytää sitä anteeksi, sillä en halunnut vahingoittaa sinua. Joskus on vain pakko taklata, jos jalat ovat niin hitaat kuin minulla on. Toivon, ettei toipumisessasi kestä pitkään ja toivotan sinulle hyvää kautta.

Törnros vahvisti vastauksessaan, että vaihto johtui taklauksesta, mutta uskoi, ettei lihasvamma pidä häntä pitkään sivussa. Twiittinsä saatteeksi ruotsalainen kirjoitti näin:

– Tämä ilahduttaa, vaikka taklaus olikin ruma. Arvostan!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.