Lähde: Rafa Benítez jättämässä Valioliigan? – kiinnostunut valmentamaan Ranskassa

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Newcastlen kausi on sujunut varsin odotetusti.

Läpi kauden alemmassa keskikastissa majoittunut seura ei suostunut käyttämään viime kesänä juurikaan rahaa pelaajahankintoihin vastoin päävalmentaja Rafa Benítezin toivetta.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan Benítez allekirjoitti Score Agencies -agenttifirman kanssa sopimuksen. Lyonilainen agenttifirma edustaa Beníteziä syyskuun alkuun saakka Ranskassa.

Benítez on saanut lehden mukaan Newcastlelta kahden vuoden mittaisen jatkosopimustarjouksen, mutta Benítez ei ole antanut seuralleen vastausta.

Benítez on tiettävästi kiinnostunut valmentamaan Ranskassa. Lehti sanoo yhtenä mahdollisena vaihtoehtona Marseillen, joka on antamassa kauden päätyttyä potkut päävalmentajalleen Rudi Garcíalle.

Myös Lyon on vaihtoehto, sillä seurapresidentti Jean-Michel Aulas kertoi hiljattain lehdistölle, ettei Bruno Génésio ja seura enää neuvottele jatkosopimuksesta.

Benítez on valmentanut menestyksekkäällä urallaan muun muassa Valenciaa, Liverpoolia ja Napolia. Benítez valmensi myös puolen vuoden ajan Real Madridia.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!