Bayern Münchenin reservijoukkueen hyökkääjä Kwasi Okyere Wriedt saattaa siirtyä Norwichiin, kertoo Bavarian Football Works -sivusto.

Wriedt, 24, on edustanut Bayernia vuodesta 2017 lähtien, muttei ole tehnyt läpimurtoaan seuran ykkösmiehistöön, jossa hän on pelannut kahdesti. Sen sijaan ghanalaiskärki on paukutellut tehoja Saksan neljännellä sarjatasolla, jossa hän on iskenyt Bayernille 59 ottelussa yhteensä 43 osumaa ja antanut 14 maalisyöttöä. Wriedt on pelannut myös kaksi ottelua Ghanan A-maajoukkueessa.

Bayern Müncheniä seuraava Bavarian Football Works kertoo, että Wriedt saattaa etsiä pian haasteita muualta, jos hänelle ei tarjoudu mahdollisuutta Bayernin edustusjoukkueessa. Sivuston mukaan hän on aiemmin hylännyt Genkin ja RB Salzburgin kosiskelut. Huhujen mukaan myös Hertha Berlin on kiinnostunut Wriedtista.

Norwich ja Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki ovat kovaa vauhtia matkalla Englannin pääsarjaan Valioliigaan. Norwich on Englannin Mestaruussarjan piikkipaikalla, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Se voi varmistaa nousun tänään lauantaina, jos se ottaa edes pisteen ottelusta Blacburnia vastaan. Norwich voi varmistaa nousun myös tappiolla, kunhan kolmantena majaileva Leeds ei voita omaa otteluaan.

Huuhkajien ykköstykki Pukki, 29, johtaa Mestaruussarjan maalipörssiä 28 osumallaan. Hänet valittiin aiemmin tässä kuussa Mestaruussarjan kauden parhaaksi pelaajaksi sekä sarjan tähdistökentälliseen.