Lehti: Man United on valmis luopumaan hyökkääjästä – ei kuitenkaan halvalla

© Kuva: Getty Images

Manchester United on valmis kuuntelemaan tarjouksia hyökkääjästään Romelu Lukakusta, kertoo Telegraph.

United valmistautuu uuden managerinsa Ole Gunnar Solskjærin johdolla vilkkaaseen siirtokesään. Monia pelaajia on lähdössä uusien tieltä, ja belgialaiskärki Lukaku, 25, saattaa olla yksi heistä, jos sopiva tarjous tulee vastaan.

Hän siirtyi Unitediin kesällä 2017 Evertonista 85 miljoonan euron kaupassa, mutta hän on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Marcus Rashfordin taakse Solskjærin tultua puikkoihin.

Telegraphin mukaan Internazionale, Paris Saint-Germain ja Bayern München ovat tiedustelleet hyökkääjän tilanteesta.

Lukakun agentti Federico Pastorello sanoi hiljattain tv-haastattelussa, että hänen asiakkaansa tulevaisuus on ”täysin avoin”. Pastorello lisäsi liekkejä siirtohuhuihin sanomalla myös, että Lukaku rakastaa uusiin kulttuureihin ja erilaiseen jalkapalloon tutustumista. Pelaaja itse sanoi viime syksynä, että Italiassa pelaaminen on kiehtova ajatus.

Hyökkääjän suuri siirtosumma ja palkkapyyntö vaikeuttavat neuvotteluja muiden seurojen kanssa. Lukaku tienaa Manchester Unitedissa noin 260 000 euroa viikossa ja seura haluaa omansa takaisin, jos se päätyy myymään belgialaisen.