Lehti: Teemu Pukkia ja kumppaneita odottaa mojova bonus noususta Valioliigaan

© Kuva: Getty Images
Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Norwich jakaa 10 miljoonan punnan (noin 11,6 miljoonan euron) bonuksen pelaajiensa kesken, jos joukkue nousee Valioliigaan, kertoo Telegraph.

Daniel Farken valmentama ryhmä on Englannin Mestaruussarjan piikkipaikalla, kun runkosarjassa on kolme kierrosta jäljellä. Norwichin perässä viiden pisteen päässä ovat Sheffield United ja Leeds. Norwich varmistaa nousun maanantaina, jos se voittaa oman ottelunsa ja Sheffield United tai Leeds jää ilman täyttä pistepottia.

Telegraphin mukaan Norwichin lupaama nousubonus on yksi Mestaruussarjan suurimmista. Summa jaetaan pelaajien kesken sen perusteella, montako ottelua he ovat pelanneet.

Suomen maajoukkuehyökkääjä, Norwichin ykköstykki Teemu Pukki on pelannut tällä kaudella Mestaruussarjassa 40 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 27 osumaa ja antanut kymmenen maalisyöttöä. Pukki on sarjan maalipörssin ykkösnimi.

Norwich on tehnyt tällä vuosikymmenellä kaksi reissua Valioliigaan. Ensimmäinen kesti kolme kautta, mutta keväällä 2016 putoaminen odotti jo yhden sesongin jälkeen.

Yksikään seura ei halua hissijoukkueeksi, joka ravaa Valioliigan ja Mestaruussarjan väliä vuodesta toiseen. Norwichin urheilutoimenjohtajan Stuart Webberin mukaan seura ei hae pikavoittoja syytämällä rahaa uusien pelaajien syliin ensi kesänä. Hän otti esimerkiksi täksi kaudeksi Valioliigaan palanneen Fulhamin, joka käytti viime kesänä hankintoihin yli sata miljoonaa euroa, mutta on jo pääsarjassa varma putoaja.

– Meidän on sivuutettava kaikki hälinä ja asiantuntijat, jotka neuvovat meitä, kuinka paljon meidän pitää käyttää rahaa. Meidän on katsottava Fulhamin mallia. He käyttivät sata miljoonaa, ja valitettavasti se ei sujunut heidän kannaltaan hyvin, kommentoi Webber Telegraphin mukaan.

– Tietysti haluamme pysyä siellä (Valioliigassa), mutta meidän on oltava riittävän säästeliäitä, jotta olisimme vahvoilla myös seuraavat viisi vuotta, jos putoamme. Emme voi sitoutua käyttämään niin paljon rahaa, että se tuhoaisi seuran.

– Ei ole mitään tekosyytä olla taloudellisesti pulassa, jos pelaa Valioliigassa. Sillä on niin iso vaikutus talouteen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!