Marca: Rangers aikoo myydä Alfredo Morelosin kesällä – seura kiinnostunut HJK:n pelaajasta

© Kuva: Juha Tamminen
Katso HB-HJK suorana

Espanjalaislehti Marcan kolumbialaissivuston mukaan Rangers aikoo myydä kesällä Alfredo Morelosin muihin maisemiin.

HJK:sta kesällä 2017 Rangersin väreihin reilulla miljoonalla eurolla siirtynyt Morelos johtaa parhaillaan Skotlannin pääsarjan maalipörssiä, mutta kärsii Old Firm -derbyssä saamaansa neljän ottelun pelikieltoa.

Lehden mukaan Rangers on tyytymätön Morelosin jatkuviin ulosajoihin suurista maalimääristä huolimatta ja on päättänyt pistää Kolumbian A-maajoukkueessa debytoineen Morelosin myyntiin kesällä.

Marca kertoo Rangersin olevan kiinnostunut korvaamaan Morelosin muun muassa HJK:n Evans MensahillaMarcan mukaan myös Mirko MaricAlexis Claude-Maurice ja Efthymios Kouloris ovat herättäneet Rangersin kiinnostuksen.

21-vuotias ghanalaislaituri siirtyi pysyvästi HJK:n riveihin kesällä 2017. Mensah oli pelannut HJK:ssa lainalla syksyllä 2016. Kuluvalla kaudella Mensah on onnistunut kahdesti maalinteossa kolmessa pelaamassaan veikkausliigaottelussa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Katso HB-HJK suorana