Mohamed Salah selvisi kauhutaklauksestaan ilman korttia – Porton seurapomo ihmettelee: ”Hänen jalkansa olisi voinut murtua”

© Kuva: Getty Images

Porton seurapresidentti Pinto da Costa ihmettelee, miten Liverpoolin tähtipelaaja Mohamed Salah selvisi ilman varoitusta joukkueiden kohdatessa tiistaina Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Salah tuli 84. minuutilla reippaasti myöhässä tilanteeseen ja taklasi napit edellä Porton Daniloa sääreen.

Porto sai tilanteesta vapaapotkun, mutta Salah ei saanut edes keltaista korttia. Liverpool voitti ottelun 2-0. Salah ei voi saada tilanteesta myöskään jälkikäteen rangaistusta, koska tuomaristo näki tilanteen.

Da Costan mukaan Danilo saa olla tyytyväinen, ettei hän joutunut jättämään peliä kesken taklauksen takia.

– Danilon tulisi kiittää jumalaa, koska hänen jalkansa olisi voinut murtua. Minä kiitän jumalaa siitä, että hänen jalkansa ei murtunut, kommentoi da Costa ESPN:n mukaan.

Porto-pomosta oli outoa, että yksi hänen pelaajistaan, Felipe, sai tunnin kohdalla keltaisen kortin taklauksesta, mutta Salah ei saanut mitään, vaikka videotuomaritkin olivat käytössä.

– Me haluamme tasa-arvoista kohtelua kaikille. Felipe sai taklauksestaan keltaisen ja sitten oli tämä (Salahin taklaus), jonka jälkeen saamme olle tyytyväisiä, ettei Danilo joutunut sairaalaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.