Norwichin omistajat Delia Smith ja aviomies Michael Wynn Jones aikovat nauttia täysin rinnoin seuran paluusta Valioliigaan. Teemu Pukin tähdittämien Kanarialintujen nousu pääsarjaan varmistui lauantai-iltana 2-1-voitolla Blackburnista (lue uutinen).

Televisiokokkina tunnettu 77-vuotias Smith ja Wynn-Jones olivat molemmat Norwichin kausikorttilaisia. Pariskunta on ollut viimeiset 25 vuotta mukana seurajohdossa.

Wynn Jonesille Norwichin tämän kevään nousu on ollut yksi hänen ikimuistoisimmista kokemuksista.

– Tämä on ollut uskomatonta. Olemme nähneet viimeisen 25 vuoden aikana seurajohdossa liki kaiken. Nousukarsintojen Cardiff-tappiosta Wembleyllä voittamiseen. Nyt tapahtui sitten tämä. Tällä on valtava on merkitys, Wynn Jones hehkutti Norwich Evening Newsille.

Smith puolestaan odottaa jo tulevaa valioliigakautta suurella innolla.

[readmore from=Norwich]

– Toivottavasti seuraava luku vastaa tätä. Mikään ei tule muuttumaan. Lähdemme sinne nöyrinä ja työteliäinä. Emme anna tämän nousta päähän, omistaja kommentoi Sky Sportsille.

– Uskomatonta. Kaikki ne hymyt ja kyyneleet yhdellä kertaa. Olemme niin onnellisia. Tämä on meidän veressämme. Tiedämme, että tässä on nousunsa ja laskunsa. Tämä on kuitenkin kaunis peli.