PSG hukkasi mahdollisuutensa taas – valmentaja huolissaan: ”Pelasimme todella huonosti”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel on huolissaan pelaajiensa asenteesta joukkueen hävittyä keskiviikkona Nantesille Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssä 2-3.

Kyseessä oli toinen peräkkäinen tappio PSG:lle Ranskan pääsarjassa. Viime viikonloppuna se hävisi sarjakakkoselle Lillelle nöyryyttävästi 1-5. PSG on viimeksi hävinnyt kaksi ottelua putkeen Ligue 1:ssä marraskuussa 2011. Viimeksi se on päästänyt vähintään kolme maalia kahdessa peräkkäisessä sarjapelissä maaliskuussa 2009.

PSG:llä on kolmessa edellisessä sarjaottelussaan ollut mahdollisuus varmistaa Ligue 1:n mestaruus, mutta se on kerännyt niistä yhteensä vain yhden pisteen. Lille on kuitenkin yhä 17 pisteen päässä, kun kuusi kierrosta on pelaamatta

Loukkaantumisten ja pelikieltojen riepottelemat pariisilaiset pelasivat keskiviikkona pitkälti kakkosmiehistöllään. Tuchelin mukaan PSG:llä oli iso lovi myös henkisessä vahvuudessa.

– Me pelasimme todella huonosti ja Nantes ansaitsi voittaa. Se oli helppo ottelu analysoida. Se oli todella huono peli meiltä ja me ansaitsimme hävitä, kommentoi Tuchel Canal+:lle.

– Me emme esiintyneet hyvin, emme kertaakaan koko 90 minuutin aikana. Näin on mahdotonta voittaa. Puolustamme aina pelaajiamme, jos yritämme pelata ja olla joukkue, mutta heitä on mahdotonta puolustaa nyt.

PSG:n seuraava mahdollisuus varmistaa sarjamestaruus on jo sunnuntaina, kun se kohtaa kotonaan AS Monacon. Ensi viikolla pariisilaiset taas pelaavat Ranskan cupin voitosta Stade Rennais’n kanssa.

– Meillä ei ole oikeutta osoittaa tällaista asennetta, kun puemme PSG:n paidan yllemme. Olen huolissani Ranskan cupin loppuottelusta.